Over

JanVan nieuwsgierigheid een kracht maken en nooit vast blijven zitten in een bepaalde zienswijze of overtuiging. Dat is mijn missie.

Ik ben Jan Bruin en ik werkte voor startups, scale-ups, grote NGO’s en kleine stichtingen, en op een ambassade. Dit deed ik in Nederland maar ook in Spanje en BraziliĆ«, ook organiseerde ik handelsmissies naar Centraal- en Zuid-Amerika. Mijn uiteenlopende ervaring kan voor een conformist rommelig lijken, maar er zit een duidelijke lijn in: effectieve communicatie waarbij de doelgroep centraal staat.

En zo kreeg, en krijg, ik een steeds breder beeld van wat mensen drijft, hoe ze denken en wat wel en niet werkt, zowel in interne als externe communicatie. Het voordeel is, dat ik deze flexibele en open houding combineer met visie en daadkracht, waardoor ik de projecten ook organisatorisch voor elkaar krijg.

Ik heb specialistische kennis en ervaring in: Projectmanagement, Social Media Marketing, Online Advertising, Online Marketing, Copywriting, SEO, SEA, Web Analytics, PR, Contentmanagement, Contentstrategie, Marketingstrategie en verandermanagement.

Ik zet mij sinds 2017 uitsluitend in voor sociale, maatschappelijke, culturele en duurzame organisaties en doelen.

Benieuwd naar mijn CV? Kijk dan op mijn LinkedIn profiel.

Zit jij met een communicatie- of marketingvraagstuk? Ik ga graag met je in gesprek. Bel 06 2326 9990 of mail naar jan@conditionsareperfect.com.